Qui som? | Escoles Bressol | Serveis | Treballa amb nosaltres | Contacta

Treballa amb nosaltres

Si vols treballar amb nosaltres, pots fer servir aquest formulari per enviar-nos les teves dades i el teu curriculum.Política de privadesa en el tractament de dades personals

Per a donar compliment a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, SERVEIS EDUCATIUS CAVALL DE CARTRÓ, S.L. informa que es troba adaptada a les prescripcions d'aquesta Llei i la normativa de desenvolupament, quant al tractament general de dades procedents de particulars.

No obstant això, s'informa a l'usuari que les dades personals subministrades a través de la pàgina Web serviran per a resoldre la qüestió plantejada, si bé aquestes dades, una vegada resposta la consulta o suggeriment, seran rigorosament cancel·lades, pel fet de que no seran emmagatzemades ni incorporades a cap fitxer de dades personals que hagi de ser objecte de protecció d'acord amb la Llei. L'usuari accepta l'ús de mecanismes tècnics per a l'elaboració d'estadístiques d'accés Web que en cap cas permetran la seva identificació present ni futura.

Al subministrar la seva adreça de correu electrònic, l'usuari autoritza la seva ocupació com mitjà de comunicació amb SERVEIS EDUCATIUS CAVALL DE CARTRÓ, S.L. Aquesta comunicació estarà relacionada directament amb l'atenció demandada per l'usuari, l'autorització del qual pot ser revocada en qualsevol moment de forma gratuïta mitjançant la remissió d'un e-mail a SERVEIS EDUCATIUS CAVALL DE CARTRÓ, S.L.


 He llegit i estic d'acord amb la política de privadesa.