Qui som? | Escoles Bressol | Serveis | Treballa amb nosaltres | Contacta

Serveis

Oferim diversos tipus de serveis, destinats a orientar i ajudar tant les administracions pùbliques com els pares i mares o els mateixos infants.


  Assessorament a les administracions pùbliques

Assessorament a les administracions pùbliques des del projecte inicial fins a la posada en marxa de les llars d'infants.

  Escola de Pares i Mares

Cursos per a pares i mares, xerrades i col·loquis (sanitat, alimentació, com acceptar l'arribada d'un germanet...).

  Espai Nadó

Un espai dirigit als més petits, fins als 12 mesos. Pretén potenciar la relació dels pares/mares amb altres famìlies per tal de compartir experiències i parlar sobre temes relacionats amb la criança del nen o nena. Compta amb el suport de dos professionals: una psicopedagoga i un mestre.

  Espai Familiar

Un espai de trobada per a famìlies amb infants de 12 a 36 mesos. Els nens/es podran jugar de forma lliure o dirigida amb altres nens/es, mentre els familiars podran conversar amb els altres pares/mares i amb dos professionals, un psicòleg/a i un/a mestre de temes relacionats amb l'educació del fill/a. Hi podrem fer col·loquis o xerrades i es treballaran temes d'interès que els pares mateixos escolliran (alimentació, gelosia, autonomia, hàbits...).

  Ludoteca

Un espai de joc lliure, de 12 a 24 mesos. S'ofereix la possibilitat a tots els nens del municipi que normalment no van a l'escola bressol de poder assistir unes hores a la setmana a l'espai de joc on es relacionaran amb altres nens i nenes. Estarà dirigit per una educadora en el lleure i una mestre.

  Activitats extra-escolars

S'ofereix la possibilitat de fer unes activitats extraescolars (desprès de l'horari de la llar d'infants) dirigides a infants de 1 a 2 anys de tot el municipi, de 5 a 6 de la tarda.